Меню
Остання редакція: 26 жовтня 2017

Профорієнтаційна діяльність

Нещодавно, з метою проведення профорієнтаційної роботи серед випускників шкіл викладач кафедри Марін Борис Миколайович та викладачі інших кафедр університету відвідали 5 шкіл м.Новоархангельська та району і поспілкувались із школярами випускних класів.

Із школярами була проведена цікава та змістовна бесіда про перспективи та переваги навчання в УНУСі, учні дізналися про перелік освітньо-кваліфікаційних рівнів та напрямів підготовки (спеціальностей), за якими оголошується прийом на навчання, умови навчання в Університеті, умови і можливості проживання студентів у гуртожитку. 

Школярам було роздано інформаційні буклети та листівки з відомостями про навчання в нашому університеті, вибір спеціальностей, міжнародну діяльність, структуру та систему підготовки фахівців, які нададуть можливість детальніше вивчити їх та обміркувати з батьками вибір майбутньої професії.

Відбулась цікава та активна дискусія з учнями, на всі запитання та зауваження школярів були дани вичерпні та змістовні відповіді, вагомим результатом чого стали 37 заявок на навчання, зроблених школярами, які побажали отримати свою майбутню вищу освіту саме в стінах нашого університету.