Меню
Остання редакція: 04 грудня 2017

День відкритих дверей

18 листопада, в рамках Дня відкритих дверей, на кафедрі ЕКІС відбулась зустріч зі старшокласниками середніх шкіл м.Чечельник та сіл Чечельницького району Вербка та Стратіївка. Викладачі кафедри Концеба С.М., Родащук Г.Ю. та Скуртол С.Д. провели для гостей ознайомлювальну екскурсію по Університету та відвідали кілька його кафедр, в тому числі і кафедру Економічної кібернетики та інформаційних систем. Крім того, для учнів влаштували відвідування оранжереї, Софіївки та ознайомлювальну екскурсію по місту.

Окрема увага була приділена кафедрі ЕКІС. Так, учні були ознайомлені з матеріально-технічними можливостями кафедри та навчальними дисциплінами, які викладаються студентам. Зокрема, гостям було запропоновано ознайомитися з можливостями використання сучасного програмного забезпечення в підприємницькій діяльності. Як приклад, у формі гри, старшокласникам було запропоновано ознайомитися з можливостями редактора електронних таблиць Excel. Викладач кафедри Марін Б.М. запропонував учням взяти участь у конкурсі - розв'язати  економічну задачу з використанням редактора Excel. Оскільки за найкращий результат був обіцяний приз, то процес розв'язання викликав неабияку зацікавленість та активність школярів. Найкращі результати були винагороджені солодким призом  -  коробкою цукерок.

Проведена зустріч та відверте спілкування зі школярами показали корисність таких акцій в справі ознайомлення школярів з університетом та залученням майбутніх студентів до стін нашого закладу.