Меню
Остання редакція: 12 жовтня 2018

Гості кафедри

11 та 12 жовтня, в рамках дня відкритих дверей, кафедру інформаційних технологій відвідали старшокласники кількох навчальних закладів, зокрема учні Тальнівського будівельно-економічного коледжу та учні кількох уманських шкіл. Викладачі кафедри познайомили потенційних абітурієнтів з матеріально-технічною базою кафедри та основними дисциплінами, що викладаються на кафедрі. Учні Тальнівського коледжу, які навчаються за спеціальністю Програмування, були ознайомлені з перспективою освоєння сучасних мов програмування, як нових для них, так і тих, що вивчаються в коледжі.

Гостям була продемонстрована робота сучасних програмних засобів, особлива увага акцентувалась на програмних продуктах, розроблених викладачами кафедри. Ці програми широко використовуються в економіці, малим і середнім бізнесом Харкова, Дніпра та інших міст України. Викладачі кафедри Марін Б.М., Давлетханова О.Х., Сольський О.С., Попелнуха К.М. розповіли про різні напрями діяльності кафедри, про тенденції розвитку компютерної техніки і технологій та перспективи, які відкриваються для молодих людей, підготовлених за спеціальністю "Комп’ютерні науки".

Багато моментів викликали особливу зацікавленість школярів, котрі задавали немало питань та розгортали дискусії, в ході яких обговорювались як умови навчання, так і перспективи подальшого працевлаштування та професійного росту в рамках отриманої спеціальності.

Викладач Попелнуха К.М.