Меню
Остання редакція: 25 квітня 2018

І знову про профорієнтацію

17 квітня завідувач кафедри ЕКІС Гринчак О.В., в рамках профорієнтаційної роботи, відвідав кілька середніх навчальних закладів Кіровоградщини. Зокрема, були відвідані загальноосвітня школа ім.Т.Г.Шевченка в Підвисокому, загальноосвітня школа ім.Є.Ф.Маланюка та ПТУ №30 в селищі Торговиця Новоархангельського району. Під час зустрічей зі старшокласниками названих шкіл, завідувач кафедри розповів про діяльність нашого університету взагалі та кафедри ЕКІС зокрема, особливу увагу акцентувавши на перспективах вивчення сучасних інформаційних та комп’ютерних дисциплін в рамках щойновідкритої на нашій кафедрі спеціальності 122 - "Комп’ютерні науки".

Учні також були ознайомлені з перспективами розвитку кафедри та навчальними планами найближчих років. Особлива увага була приділена питанням практичної підготовки на кафедрі інформаційних систем майбутніх фахівців-програмістів та фахівців з інформаційних технологій.

Старшокласники з задоволенням цікавилися життям  нашого університету, задавали багато питань відносно умов вступу та навчання в ньому, зустріч пройшла в живій та цікавій атмосфері.

Завідувач кафедри ЕКІС, к.е.н. Гринчак О.В.