Меню
Остання редакція: 21 лютого 2022

ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Сучасні проблеми та перспективи розвитку інформаційних технологій»

Запрошуємо 24 лютого 2022 року взяти участь у роботі ІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції «Сучасні проблеми та перспективи розвитку інформаційних технологій».

Напрями роботи конференції:

- Комп’ютерна інженерія
- Програмна інженерія
- Інформаційні системи
- Аналіз даних

 До участі у конференції запрошуються студенти, аспіранти, науковці, викладачі, фахівці сфери інформаційних технологій, а також усі зацікавлені особи.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Для участі у конференції необхідно не пізніше 20 лютого 2022 року надіслати тези доповіді на електронну пошту scrooger@yandex.ua. Файли слід називати: Іванова_тези. В електронному листі обов’язково вказати назву секції.

Всі тези, надіслані для участі у конференції, проходять обов'язкову перевірку на плагіат. Оригінальність тексту повинна становити не менше 75 % від обсягу тез. Тези доповіді, які не відповідають вимогам, надіслані без копії квитанції про оплату або надіслані пізніше вказаного терміну, не розглядаються. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен, географічних назв, організацій установ та іншої інформації несуть автори тез доповідей.

Участі у конференції безкоштовна.

Вимоги до оформлення матеріалів Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції.