Меню
Остання редакція: 24 березеня 2023

ІІІ Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Сучасні проблеми та перспективи розвитку інформаційних технологій»

Кафедра інформаційних технологій Уманського національного університету садівництва спільно з партнерами провела ІІІ Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Сучасні проблеми та перспективи розвитку інформаційних технологій». З 27 по 29 вересня в дистанційному форматі тривало пленарне засідання, працювало 4 секції, а також відбувся круглий стіл, присвячений проблемам і перспективам розвитку інформаційних технологій в Україні. Загалом до роботи конференції долучилося майже 40 доповідачів і слухачів з України.

Завідувач кафедри інформаційних технологій Роман Ліщук підсумував наголосивши, що конференція гуртує сотні студентів та молодих науковців в Україні для презентації досліджень, обміну досвідом, оприлюднення важливих проблем і пошуку рішень. У порівнянні з попередньою конференцією, спостерігається підвищений інтерес до таких заходів. Це означає, що попри складні обставини, дослідники готові презентувати свої результати на конференціях.

 

 

Сергій КОНЦЕБА, доцент кафедри інформаційних технологій