Меню
Остання редакція: 18 квітня 2016

Круглий стіл

Відкрите засідання круглого столу на тему:

«Сучасні інформаційні технології» 

18 квітня 2016 року у рамках святкування 40-річчя факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва  відбувся круглий стіл на тему: «Сучасні інформаційні технології». Організатором заходу виступила кафедра економічної кібернетики та інформаційних систем. У роботі круглого столу взяли участь представники студентських груп 31-о, 31-е, 32-е, 31-ф та 31-ма.

Учасників круглого столу привітав доцент кафедри економічної кібернетики та економічних систем Концеба Сергій Михайлович, який виступив з вступною промовою до присутніх.

Під час роботи круглого столу обговорювались такі питання: сучасні інформаційні технології в банківській сфері та бюджетних організаціях, управління фінансами переробних підприємств на базі інформаційної системи «1С: Підприємство», впровадження автоматизованих системи «Парус-Підприємство» та «Галактика», використання сучасних інформаційних систем в управлінні фінансами на підприємстві, проблеми комплексного підходу до автоматизованої обробки економічної інформації та ін.

Матеріали доповідей викликали зацікавленість як у студентів, так і присутніх викладачів.