Меню
Остання редакція: 04 грудня 2017

Профорієнтаційна діяльність

Викладачі кафедри продовжують брати активну участь в профорієнтаційній роботі серед випускників та старшокласників шкіл району. Так, в перших числах листопада, викладач кафедри Концеба Сергій Михайлович відвідав низку загальноосвітніх шкіл, зокрема школи в селах Бабанка, Гереженівка, Громи, Доброводи, Дубова, Колодисте, Косенівка, Ладижинка, Оксанине, Полянецьке, Собківка, Текуча, Сушківка, Шарин та Юрківка.

Загалом в зустрічах з Концебою  С.М. взяли участь близько 110 старшокласників, яких було ознайомлено з перспективами та перевагами навчання в УНУСі, учні дізналися про перелік освітньо-кваліфікаційних рівнів та напрямів підготовки (спеціальностей), за якими оголошується прийом на навчання, умови навчання в Університеті, умови і можливості проживання студентів у гуртожитку. 

Школярам було роздано інформаційні буклети та листівки з відомостями про навчання в нашому університеті, вибір спеціальностей, міжнародну діяльність, структуру та систему підготовки фахівців, які нададуть можливість детальніше вивчити їх та обміркувати з батьками вибір майбутньої професії.

Відбулась змістовна та активна дискусія з учнями, на всі запитання та зауваження школярів були дани вичерпні відповіді, результатом чого стали заявки на навчання, зроблені школярами, які побажали отримати свою майбутню вищу освіту саме в стінах нашого університету.