Меню
Остання редакція: 25 березеня 2018

Триває профорієнтаційна робота

21 березня викладачі кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем, в рамках профорієнтаціної роботи,  відвідали Тальнівський будівельно-економічний коледж. Відбулася зустріч зі студентами 3-4 курсів, котрі обрали своєю спеціальністю програмування. Під час зустрічі завідувач кафедри Гринчак О.В. розповів про важливість обраної спеціальності та перспективи продовження її освоєння в стінах нашого університету. Доцент Давлетханова О.Х. ознайомила студентів із перспективами розвитку кафедри та навчальними планами найближчих років. Ст.викладач Марін Б.М. висвітлив питання практичної підготовки на кафедрі інформаційних систем майбутніх фахівців-програмістів.

Крім того, в коледжі нещодавно проходила олімпіада з програмування, до проведення якої були залучені викладачі кафедри. Тому, гості коледжу прийняли участь в підбитті підсумків олімпіади та вручили переможцям відповідні сертифікати.

Студенти з задоволенням цікавилися життям  нашого університету, задавали багато питань відносно умов вступу та навчання в ньому, зустріч пройшла в живій та цікавій атмосфері.

Ст.викладач кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем, Марін Б.М.