Меню
Остання редакція: 17 квітня 2019

Зустріч з майбутніми студентами

 17 квітня кафедра інформаційних технологій, в рамках профорієнтаційної діяльності,  черговий раз приймала гостей – завтрашніх потенціальних студентів. Цього разу до нас завітали студенти відокремленого підрозділу УНУСу – Агротехнічного коледжу міста Умань.

Особливістю цієї зустрічі було те, що презентацію влаштовували не викладачі, а самі студенти нашого закладу. Зокрема, про умови навчання та технічні можливості кафедри, інформацію подавав студент групи 11к-кн Цюпко Максим. В доступній та цікавій формі та з активним використанням нових технічних засобів, він розповів про дисципліни, що вивчаються на кафедрі, про можливості студента в опановуванні передових інформаційних технологій та перспективи застосування набутих знань та навичок в майбутній трудовій діяльності в різних сферах суспільства, в якому інформаційні технології грають все більш і більш всеохоплюючу роль.

Студентка групи 21-е Караульна Крістіна познайомила гостей з тими можливостями культурного,   духовного та фізичного розвитку, якими можуть користатися студенти Університету. В живій та яскравій формі, гостям були продемонстровані всі можливості позанавчальної діяльності, в яких може брати участь кожний студент.

По закінченню презентації, зустріч продовжилась у вигляді безпосереднього і живого спілкування гостей і господарів. Розмова майбутніх студентів зі студентами, що вже навчаються, тривала набагато довше запланованого часу та вийшла далеко за заплановані раніше рамки. Жвава і зацікавлена дискусія торкалася найрізноманітніших тем, пройшла дуже активно і весело і показала, що новий формат проведення подібних заходів є досить ефективним і корисним.

 Доцент кафедри інформаційних технологій, к.е.н. Концеба С.М.