Меню
Остання редакція: 11 березеня 2020

Зустріч зі стейкхолдерами: обговорення освітньої програми

4 грудня 2019 року на кафедрі інформаційних технологій відбувся «круглий стіл» за участю професорсько-викладацького складу кафедри і стейкхолдерів. На зустріч завітали представники працедавців керівник ІТ-відділу ПрАТ «Технолог» Коваленко О.М., директор регіонального сервісного центру «К-Сервіс» Угольков В.О., керівник ІТ-відділу ПОСП «Уманський тепличний комбінат» Тимчук Я.М. та представники студенства – здобувачі вищої освіти за освітньою програмою «Комп’ютерні науки».

Під час зустрічі було розглянуто і обговорено широке коло питань, що стосуються якості підготовки та працевлаштування випускників спеціальності Учасники «круглого столу» обмінялися думками щодо змісту освітньо-професійної програми «Комп’ютерні науки», переліку й змісту освітніх компонентів та фахових компетентностей, необхідних для підготовки конкурентоспроможних на ринку праці фахівців.

Представники установ висловили підтримку напрямку розвитку кафедри інформаційних технологій та задекларували готовність до подальшої співпраці. Також розповіли про конкретні навички, яких вони потребують від випускників кафедри, вказали на сильні сторони освітніх програм та надали свої пропозиції з їх оновлення.

Зустріч пройшла цікаво, плідно та стала корисною як для викладачів, так і для стейкхолдерів.

Роман Ліщук, завідувач кафедри інформаційних технологій
Сергій Концеба, доцент кафедри інформаційних технологій